© 2016 Sinksenkoerscomité
Laatste update 17 februari 2020

Slottijdrit van de Baloise Belgium Tour

Elk jaar met Pinksteren organiseert onze vzw Sinksencomité Scherpenheuvel-Zichem in nauwe samenwerking met Ziekenzorg Animatie Averbode en de stad Scherpenheuvel-Zichem de Sinksenfeesten in Averbode.


Tijdens deze 4 dagen vinden alle activiteiten plaats in en rond de verwarmde feesttent op het Sint-Jansplein in het centrum van Averbode. 


Wielrennen is op zondag een klassiek onderdeel van de Sinksenfeesten.


Omwille van onze 10de verjaardag willen we iets speciaals aanbieden en slaagden wij erin dankzij de medewerking van de Stad Scherpenheuvel-Zichem de slottijdrit van de Baloise Belgium Tour naar Averbode te halen. De kalender van het UCI liet echter niet toe dit in het Pinksterweekend te laten doorgaan.
Daarom organiseren we samen deze slottijdrit op zondag 14 juni 2020 met start op de Westelsebaan en aankomst in de Prins de Merodelaan ter hoogte van het Sint-Jansplein in Averbode.


Deze tijdrit wordt “LIVE” uitgezonden met prachtige kijkcijfers in heel België door VRT en RTBF en in Europa door Eurosport.

Carl Berteele, de man op de motor van Sporza, stelt vanaf 12.00 uur de deelnemende renners aan je voor op het podium op het Sint-Jansplein.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now